Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

pridal NoName 22.3.2022 o 22:37
Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť


Najznámejší kuchár na svete v najnovšom rozhovore priznal, že je z jednej stránky aj rád, že pandémia s gastrom vytrtkala viac ako Volopich našu Andrejku na minuloročnej nahrávke… a to už je čo povedať, keďže do nej búšil ako ja každú nedeľu tĺčikom do rezňov. Späť však k ľuďom, ktorí mäso aj servírujú a konzumujú, nielen oblizujú.

Všetci vieme, že dlhý lockdown sa dotkol z veľkej časti najmä mnohých podnikov. Mnohé z nich dokonca skrachovali. Gordon Ramsay (55) to však berie pozitívne. Podľa neho k tomu vraj malo prísť už dávno predtým.

Posledné dva roky v priemysle boli zničujúce, ale má to svoje plusy. Svinstvo je už konečne preč. Potešil som sa, keď som videl, že covid-19 vymazal niektoré hovná, ” povedal Gordon.

Na otázku moderátora, či má na mysli nejaké konkrétne podniky/reťazce/reštaurácie, pre Radio Times Ramsay odpovedal toto:

Áno, tie odporné diery, ktoré sídlia v tých najlepších lokalitách a využívajú len výhodu skvelého miesta. A iba preto prežívajú. Ale teraz sme ich odstránili, čo je super.

Ak som to pochopila správne, Gordon asi myslel to, že viaceré podniky prežívali len vďaka turistom, ktorí očividne nepozerajú recenzie na internete a najedia sa v spomínaných “dierach” len preto, že sú v centre. Každopádne… podľa kuchára mala pandémia fajn vplyv aj na ľudí.

Teraz očakávam trvalé zvýšenie kvality potravín v reštauračnom priemysle. Zákazníci sú už totiž o niečo múdrejší ako doposiaľ. Vedia o jedle oveľa viac, než predtým vedeli. Veď si doma mnohí pripravovali kysnuté cesto, takže na každého podnikateľa (z gastro priemyslu) sa už určite pozerajú inak, ” dodal Ramsay.

Tak čo, ste múdrejší?

A inak…a vy akým spôsobom klepete rezne? Klepete ich vôbec, či ich len jemne spracujete? ;)

My máme takú susedu, že presne vieme, kedy majú na obed/večeru poriadné šnicle.

 

Gordon dnes patrí medzi najlepších kuchárov sveta

Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

 

Paradox ale je, že aj jemu v minulosti skrachovali podniky

Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

Takúto pikošku o sebe prezradil počas šou Kitchen Nightmares

Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

 

V nej radil a najmä povzbudzoval majiteľov gastroprevádzok, ktorým nefungoval biznis

Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

 

Napr. takýmto spôsobom :D

Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

Alebo takýmto

Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

 

Ak sa pýtate, koľko podnikov mu skrachovalo, tak odpoveď je 23

Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

 

Možno sa len vtedy tiež učil

Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

Tu máte pár vtipných obrázkov (memiek)

Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

 

Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

 

Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

 

Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

 

Kuchár Ramsay vidí v krachu v gastre radosť

 

Zdroje: Mirror.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
01
icon
DADUSH
   24.3.2022 15:10
Šnicle klepem do odpadnutia svojich ruk 😅 je ma pocut na cely panelak aj do toho vedla. aj do toho vedla z opacnej strany, aj do toho oproti aj do toho za nami. zasadne ich vsak nerobim v nedelu, ale v strede týždňa a mlatim do nich hned zavcas rana 😀
icon
level 52
SASSENAH
   24.3.2022 13:10
Volopich....bušil....nahrávka...nieco mi ušlo? 😆 chcem viac info
icon
1 0
XINKA -> Sassenah
   24.3.2022 19:48
vsak Veresovej sextape :D
icon
level 68
2 0
LASSE
   23.3.2022 23:20 (editované 23.3.2022 23:20)
Však ma pravdu, presne chapem ako to myslí... každý chcel otvoriť reštauráciu, aj takí čo by na to nemali. Gastronómia je umenie a bodka .
icon
level 55
HERMINA
   23.3.2022 22:15
ja som vegan, ale sem-tam sa pousmejem, ked pocujem niektoreho zo susedov v nedelu rano trepat po tom mase kuse masa 😂
icon
level 48
2 0
DOP AMIN
   23.3.2022 19:18
Prvy odstavec ma pobavil. diky :D :D :D
icon
level 55
2 0
HERMINA -> DOP AMIN
   23.3.2022 22:10
presne 😂😂😂 prvy odstavec uplne milujem. rehotala som sa hodnu chvilu 😂
icon
level 67
ANGY
   23.3.2022 17:29
Nedeľa a zvuk klepania rezňov z každej strany to je taký bytovkársky kolorit.
Ja rezne nerobím, aj tak nikdy neprekonám moju mamu 😍 takže na rezne k nej sa vždy teším
icon
level 64
3 0
KONTESA Z PRASAČINCA
   23.3.2022 15:35
Ja mám Gordona rada... Vždy sú u neho na prvom mieste zákazníci, chce im dávať to najlepšie a s najlepším servisom. Nie každý v gastre taký je a on to veľmi dobre vie a štve ho to. O týchto ľuďoch hovorí, čo sú schopní naservírovať týždeň staré kura, ktoré už začalo kvitnúť a tváriť sa, že ešte ráno behalo po dvore... A pokiaľ ide o to, že sám skrachoval - no kto môže radiť lepšie, ako ten, čo si tým sám prešiel a presne vie, kde sa robia chyby?
icon
DANA -> Kontesa z prasačinca
   24.3.2022 9:39
Tak neviem, ale ten kto skrachoval je zlým vzorom. Sám to nezvládol a chce dávať rady druhým?
icon
level 64
KONTESA Z PRASAČINCA -> Dana
   24.3.2022 15:56
To je to isté, ako keby si povedala, že ten, kto v živote havaroval, nemôže byť dobrý šofér, alebo že ten, kto podviedol partnera už nemôže byť nikdy verný a môžem pokračovať donekonečna... A zabudla si ešte na dve dôležité veci... Po prvé, postavil sa znova na nohy a riadi úspešné reštaurácie... Po druhé, vždy je viac okolností a nemyslím si, že ty konkrétne vieš, ako to s tým jeho krachom bolo. Napríklad aj teraz počas pandémie skrachovalo veľa podnikov v gastre, ale ich neschopnosť to nespôsobila... Navyše by si sa čudovala, koľko naozaj úspešných ľudí najprv padlo na hubu, než prišli na to, ako to robiť správne...
icon
NIEJETAM
   23.3.2022 13:21
tak v niecom ma pravdu
v gastre ti miesto kuracieho masa predaju nejaky pomaly karton a ma 4x4cm
ja som do gastra chcela ist kedysi ale som si to rozmyslela kedze sa to vobec neoplati
icon
2 0
NI
   23.3.2022 12:34
WOW, tento NoName je nejaky novy NoName? Lebo nieco porovnatelne vtipne, ako je prvy odsek, som tu necitala cele roky. :)
icon
1 4
SWAN -> Ni
   23.3.2022 14:47
No niekedy mi už príde trápne, ako sa strašne Slováci navážajúndo Veresovej. Aj slepý vidí, že je krásna žena, so skvelou postavou. Závisť je sviňa.
icon
WTF -> Swan
   25.3.2022 1:19
Andrejka je hlavne pekne vygumovaná a vyčuraná blbka.. pekná, ale stačí si vypočuť 2-3 vety a je vymalované. hlavne ten oznam ohladne ich péčka. to bolo tak pri****né, detinské a trápne, že musela z SK zdrhnúť na 3 mesiace ďaleko za hranice, aby to ich deckám nepúšťali spolužiaci cez fón v škole
icon
NIEJETAM -> Wtf
   25.3.2022 21:55
ona sa vie otocit o 365 stupnov
icon
DANA -> Swan
   24.3.2022 9:34
Je pekná, no sprostá. A ešte to ukazuje na verejnosti. To preto.
icon
TITI -> Swan
   24.3.2022 7:35
ano je to pekna, stihla....***** :)
icon
level 68
7 0
PTFUJ -> Swan
   23.3.2022 16:14
andrea si to ty?💁♀
icon
level 67
2 0
ANGY -> PTFUJ
   23.3.2022 17:27
alebo sám Krávopich. Pardon, Volopich 😨
icon
level 68
1 0
PTFUJ -> Angy
   23.3.2022 18:36
ano ten presne!!🐄🐃
icon
level 41
1 0
POTATOJOLI
   23.3.2022 11:47
ja rezne nerobievam, a klepem kuracie prsia tĺčikom, ked chcem aby boli tenšie a mali rovnakú hrúbku - zvyknem robiť rolky plnené napr syrom alebo tak. bravčové skoro nejem a hovadzie maso ked treba jemne roztlačím rukou.
čo sa týka krachu gastra tak má kus pravdy, ale mne bolo najviac ľúto tých ľudí, čo tam pracovali - čašníci, kuchári. to bolo fakt blbé.
icon
DANA
   23.3.2022 11:36
A k rezňom - moja mama všetko klepe tĺčikom, len sa intenzita prispôsobí druhu mäsa. Ja rezne nerobím, preto ani neklepem. 😉
icon
DANA
   23.3.2022 11:34
Tak neviem, či mu tých 23 skrachovaných podnikov dáva právo kritizovať druhých.

Zlé podniky skrachujú a krachujú aj bez covidu. Ja osobne nikdy nevleziem druhýkrát niekam, kde bolo hnusné jedlo, zlá obsluha či špina.
icon
level 55
1 0
HERMINA -> Dana
   23.3.2022 22:13
a prave preto maju vyhodu podniky v centre miest. turisti tam su stale a tomu podniku teda staci jedna navsteva a prezije. keby bol na inom mieste, turistov menej, domaci nedojde, lebo mu to nechuti, podnik ide dole
icon
1 0
DANA -> Hermina
   24.3.2022 9:36
Aj turista si môže nájsť hodnotenia reštaurácií a vybrať si. Ale je pravda, že mnohí sú na to leniví a vlezú hocikde.
icon
level 68
1 0
PTFUJ
   23.3.2022 8:53
kuracie nepklepem, bravcove trochu oplieskam ale iba rukami a davam ich na take dve hodinky do mlieka odlezat, rostenku iba hankami..ako je mi luto zamestnancov v gastre, ale povedzme si pravdu, aj na slovensku bolo mnoho “restauracii” ktore boli len pracky penazi, alebo totalne pajzle, ktore prezivali neviem akym zazrakom, takze sa to celkom prefiltrovalo a to je asi dobre, kto si to zasluzil ten prezil
icon
level 72
1 0
FLEGMA
   23.3.2022 8:44
kuracie vobec, bravcove tlcikom cez igelit a rostenku hankami :D
u Gordona sa divim, ze mu pri tolkom roczulovani este nepraskla nejaka cievka...
icon
1 0
KATY
   23.3.2022 8:22
Zeny neviem ako vy ale nepride vam ze Gordon je len muzska blondava verzia Kris Jenner? Ja to v nom strasne vidim. 😅😅
icon
level 57
1 0
MIRAGIA
   23.3.2022 8:11
Pravdu má. Ak by zrazu skrachovali všetky gastrozariadenia, kde som v jedle našla nejaký humus, bola tam špina, neumyté príbory, riad, event. mi bolo z nejakého jedla zle, to by ešte len bol fukot.
icon
1 0
BUBU
   23.3.2022 7:55
Ľudia pôjdu poväčšine iba do podnikov, na ktoré majú a keďže ceny potravín idú prudko nahor, myslím si, že mnoho ľudí si už jedlo v reštike ani nebude môcť dovoliť, preto tým, že sa odstránilo pár shit podnikov, to ešte neznamená, že tie lepšie pocítia nejaký zvýšený záujem zo strany zákazníka...čo sa týka Gordona, zvykla som pozerať jeho reláciu, trošku drsnejšia verzia Pohlreicha 🙂
icon
2 0
MON
   23.3.2022 1:07
Zboznujem Gordona. No a kto videl Kitchen Nightmares, sa hadam nemoze cudovat takymto jeho vyjadreniam :D.
01
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2025 redakcia@pikosky.sk